Hakkında

İşletmemiz, 2018 yıl itibariyle Antalya Ankara Sivas olmak üzere, Türkiye ve yurtdışındaki soydaşlarımıza yönelik geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır. Düğün organizasyonlarından sosyal medya yönetimine, nişan, söz, isteme, kına gibi özel günlerden doğum günü ve baby shower etkinliklerine kadar her türlü özel anınıza profesyonel dokunuşlar katıyoruz.

Ayrıca, dijital pazarlama, e-ticaret kurulumu ve yönetimi, ERP ve CRM sistemleri entegrasyonu, web sitesi tasarımı ve geliştirme gibi teknolojik çözümlerle işinizi büyütmenize yardımcı oluyoruz. Google hizmetleri, hediyelik eşya temini, fotoğraf ve video klip çekimi, nakliye, lojistik, tropikal meyve market sistemleri, dijital market ürün satışları, matbaa hizmetleri, grafik tasarım ve açılış organizasyonları gibi ek hizmetlerle de müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik kapsamlı çözümler sunuyoruz.

Müşteri portföyümüz genellikle diğer işletmelerden oluşmaktadır ve onlara kaliteli, güvenilir ve yenilikçi çözümler sunarak, en özel anlarını unutulmaz kılmak için çalışıyoruz.